Coronavirus a tábor

 Protože už vám něco sdělit musíme, budeme se držet posledního vydání nařízení. Vzhledem k tomu, že se nařízení už třikrát změnilo v posledních třech týdnech, vás prosíme o shovívavost, pokud tohle nebude finální verze.

1. Testy před táborem - před táborem je nutné nechat se otestovat. Antigenní  test nesmí být starší 72 hodin odjezdu na tábor , PCR test nesmí být starší 168 hodin. Je nám jedno, zda to bude PCR nebo antigenní test. Vzhledem k obsazenosti testovacích míst, předpokládáme, že většina bude mít antigenní test. Berte v úvahu, že vyhodnocení PCR testu může trvat až 48 hodin! Možností je provést testování i volně prodejným antigenním testem při nástupu. To bude trochu zdržovat, tak vás prosíme, zkuste využít oficiálních testovacích míst a nejlépe si místo na test ještě dnes zarezervovat.

2. Test nemusí mít ti, kteří: 

  • jsou po první dávce očkování a už uběhlo 22 dní (dvoudávková vakcína = Pfizer)
  • od aplikace dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu nejméně 14 dní (Johnson & Johnson)
  • ti, kteří prodělali laboratorně potvrzené onemocnění Covid-19 (= vyšel jim pozitivní test) a neuběhlo ještě 180 dnů (v tomto případě prosíme potvrzení od doktora)

3. Testování na táboře - platí, že ti, kteří mají antigenní test, potřebují v půli tábora přetestovat. Ti, kteří budou tak šikovní a budou mít PCR test nemusí přibalovat test antigenní.

Aby vše šlo hladce, prosíme o spolupráci a přibalení jednoho antigenního testu ty, kteří nebudou mít před odjezdem PCR test. Antigenní test před odjezdem budeme vybírat spolu s papíry o bezinfekčnosti.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Registrace - VČASNÉ UHRAZENÍ PŘÍSPĚVKŮ!

Informace k táboru (poslední aktualizace 16.6.)