Kupujeme Ostrov!

Vážené dámy, páni, příznivci skautingu, bratři a sestry,


turnovské středisko Junáka se svými 330 členy usilovně pracuje na koupi pozemku pod základnou na Ostrově. Skauting v Turnově byl založen před 100 lety. Za celou dobu svého fungování byl celkem třikrát zakázán nacistickými a komunistickými režimy pro své demokratické principy výchovy dětí a mládeže, a vždy tak o své klubovny a veškerý majetek přišel. Díky pomoci turnovských sokolů mohli skauti postavit v 90. letech své klubovny na pozemku obklopeném vodami Jizery na Ostrově. Místo, i když v povodňové zóně, je skauty a skautkami pro svou přírodní romantiku, vlastnoručně vybudované klubovny i udržovaný areál velmi cenné. Ostrov neslouží pouze skautům, ale i dětem ze širokého okolí jako dopravní hřiště a zároveň je zázemím pro odchytové zařízení pro psy.

Díky pochopení TJ Sokol Turnov, která snad pro podobnou historickou zkušenost, cítí význam vlastnictví nemovitostí nutných pro samotnou činnost dětí a mládeže, byl odsouhlasen prodej pozemků Ostrova turnovským skautům za vstřícnou, i když pro nás relativně vysokou cenu 2 210 600,-Kč. Pro skauty to bude znamenat velký finanční závazek do budoucnosti, který však s vidinou budoucího zachování skautingu v Turnově rádi poneseme.

Toto cestou se obracíme na Vás, stávající i minulé členy, přátele skautingu a rodiče s prosbou o pomoc. Žádáme všechny, kteří mohou pomoci buď finančním darem, půjčkou či jinak, aby kontaktovali vedoucího střediska Ing. Tomáše Hockeho – Podkováka osobně nebo na níže uvedeném emailu.

Finanční plán koupě pozemku je v této chvíli následující:
Sjednaná kupní cena Ostrova je 2 210 tis. Kč


  • dotace skautského ústředí 638 tis. Kč
  • půjčka ústředí 1 000 tis. Kč (splátka bude činit 100 tis. Kč/rok)
  • účet střediska 150 tis. Kč
  • nyní je potřeba získat nebo půjčit minimálně 422 tis. Kč

V rámci spoření na koupi Ostrova se středisková rada rozhodla zvýšit registrační příspěvek o 200,-Kč/člen s výhledem na celou dobu splácení půjčky. Rovněž část peněz, které uspoříme při pořádání letních táborů, bude po souhlasu rodičů použita na splácení Ostrova.

Minulé generace skautů musely ukázat velkou odvahu a statečnost, proto věřím, že pro nás – soudobé skauty – bude koupě Ostrova výzvou pro skromnost a zdravé zajištění budoucnosti skautingu v Turnově.

V Turnově 1. března 2016
se stiskem levice

Ing. Tomáš Hocke – Podkovák
vůdce střediska Štika Turnov

Přispějte na transparenční účet 2600923414 / 2010 (kliknutím na číslo je možné účet zobrazit)

Komentáře

  1. Úvěrová služba 2019 pro všechny země Blízkého východu.

    Finanční služby
    Máme půjčky pro vládní zaměstnance na Blízkém východě, rychlou a snadnou splátku
    # Rozsah se pohybuje od 5 000 do 10 milionů USD, podle vašeho měsíčního platu.

    Máme také půjčku pro nevládní zaměstnance a záleží na vaší investici a vašem ochotném projektu.

    Kontaktujte nás na adrese: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Potrebujete dnes naliehavú pôžičku na založenie firmy alebo na zaplatenie
    poukážky? Som tak šťastný teraz, pretože som práve dostal moju pôžičku dnes od pani Kayla Abubakerovej, ktorá mu teraz pošle e-mail, ak potrebujete pôžičku tiež prostredníctvom (financierlibertycapitals@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  3. Hola,
    Buen día.
    Estamos escribiendo este informe para individuos, organizaciones y empresas que necesitan un préstamo especial para iniciar o establecer un negocio o para llevar a cabo un proyecto, pero el banco lo ha prohibido o su banco fue rechazado por el banco, somos individuos quienes otorgan préstamos en el rango entre EUR 5 000 y EUR 1 000 000 000 a aquellos que pueden cumplir con las condiciones de reembolso.
    Nuestra tasa de interés es del 3% anual, por lo tanto, si necesita dinero para otro
    razones, contáctenos para obtener más información a través de: nelsonwealthfinacialloanservic@gmail.com
    Solo personas serias y honestas.
    Gracias.
    Atentamente
    Nelson riqueza.

    OdpovědětVymazat
  4. Pani Annie Terryová som skutočne vďačná za finančnú pomoc. Myslel som, že by som mal informovať ľudí, ktorí hľadajú online spoločnosť, ktorá ponúka legitímnu a dostupnú pôžičku o spoločnosti Annie Finance. Túto spoločnosť vlastní bohabojná a dôveryhodná dáma s dobrým srdcom. Hľadal som pôžičku na začatie podnikania, po prečítaní príspevku od pani, že jej syn potreboval urgentnú operáciu, pretože rodina bola chudobná, nemohli si dovoliť náklady, ale táto dáma pomohla rodine so všetkými peniazmi potrebnými na operáciu. Bol som šťastný, že som tiež poslal svoju žiadosť na adresu info.annie_finance@yahoo.com, minulý týždeň mi bolo zaslaných 30000 EUR. informujte prosím, že môžete tejto dáme dôverovať, a pošlite nám teraz svoju žiadosť o pôžičku na túto e-mailovú adresu prostredníctvom info.annie_finance@yahoo.com

    Gabussik

    OdpovědětVymazat
  5. We have a direct genuine provider for BG/SBLC specifically for lease, at leasing price of 4+2 of face value, Issuance by HSBC London/Hong Kong or any other AA rated Bank in Europe, Middle East or USA.

    Contact : Mr. DARREN C CHENG
    Email: Darrencraig002@gmail.com
    skype : keatcheng2@gmail.com

    Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.

    All inquires to Mr. Darren should include the following minimum information so I can quickly address your needs:

    Complete contact information:
    What exactly do you need?
    How long do you need it for?
    Are you a principal borrower or a broker?

    Contact me for more details.

    Whatsapp: +19733700521

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojte, všetci, pozornosť! Ak niekoho milujete a záleží vám na tej osobe, urobíte všetko pre to, aby ste boli s tou osobou, moja bývalá priateľka ju tak veľmi milujem, keď sme ich rozišli, nikdy o nej neprestanem myslieť, musím urobiť niečo, aby som ju dostala späť, to bolo, keď som začal čítať články o tom, ako sa vrátiť späť milenec, to bolo, keď som videl doktora Lomi, koľko ľudí hovorí o tom, ako privádza späť svojho milenca, kontaktoval som doktora Lomi na WhatsApp, vysvetlil som mu všetko a obsadil kúzlo na moju bývalú priateľku, ktorá mi ten istý deň zavolala a začala mi prosiť, a dnes sme opäť spolu, miluje ma a chichot ma viac, ako predtým, kontaktujte doktorku Lomi dnes na WhatsApp čísle +2349034287285 alebo môžete mu poslať e-mailom; lomiultimatetemple@gmail.com je to najlepšie kúzlo, ktoré môžete kontaktovať kvôli pomoci.

    OdpovědětVymazat
  7. Happiness is all I see now I never thought that I will be cured from herpes virus again. I have been suffering from a deadly virus (HSV) for the past 4 years now, I had spent a lot of money going from one place to another, hospitals have been my home every day residence. Constant checks up have been my hobby not until this faithful day I was searching through the internet, I saw a testimony on how DR KOJO helped someone in curing his Herpes virus, quickly I copied his contact and I spoke to him, he told me that there is no medical hospital that has the cure for herpes virus, I was surprise when I heard that from him, he asked me to do some certain things which I did, he told me that he is going to provide the herbal remedy to me which he did then he asked me to go for a medical checkup after some days after using the herbal remedy behold I was free from this herpes virus, he only asked me to post the testimony through the whole world, faithfully am doing it now please BROTHER, SISTER, MOTHER and FATHER, he is a great man, I own him in return. if you are having a similar problem just Contact him on>kojosolutionhome@yahoo.com
    or WhatsApp him >+2348139206346
    HE CAN ALSO CURE DISEASES LIKE
    1*HIV
    2*DIABETICS
    3*HEPATITIS B
    4*CANCER,
    5*PREGNANT ISSUES
    6*PERIOD ISSUES
    7*BRAIN ISSUES
    8*STROKE
    Please share this around so you can also save more souls and Good Luck

    OdpovědětVymazat
  8. Potřebujete finanční pomoc? Pokud ano, kontaktujte nás pro více informací,


    E-mail: markmorris153 @ gmail.


    Dík,

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Registrace - VČASNÉ UHRAZENÍ PŘÍSPĚVKŮ!

Nová středisková trička