Pletení pomlázek, setkání turnovských skautů a hra sv. Jiří.

Fotky z výpravy do Prahy naleznete ZDE. Více fotek z ostatních akcí poté naleznete na našem DISKu. Odkaz v záhlaví stránky.

19. 4. – Páteční schůzky
V pátek 19. 4. jsou z důvodu státního svátku všechny páteční schůzky zrušeny. 

21. 4. – Oddílové pletení pomlázek
V neděli 21. 4. od 15:00 hodin na Ostrově proběhne již tradiční pletení velikonoční pomlázek. S sebou si vemte pentli na dozdobení pomlázky. Akce bude do 16:30 hodin.

24. 4. – Střediskové setkání turnovských skautů
Ve středu 24. 4. 2019 od 16:00 do 16:30 vás zveme na setkání skautů a příznivců skautingu v Turnově při příližotosti dne sv. Jiří – patrona všech českých skautů. Setkání se koná u kašny na náměstí Českého ráje viz letáček níže.














27. 4. – Středisková hra u příležitosti svátku sv. Jiří 
Svatý Jiří je patronem všech skautů, proto jsou oslavy tohoto svátku každoročně spojeny s významnou akcí, kde se setká celé středisko. I letos proto proběhne velké středisková hra zakončená slavnostním ohněm a to konkrétně v sobotu 27. 4. Sraz v 9:50 hodin na parkovišti za autobusovým nádražím „Mezi mosty“ a v 19:00 hodin návrat do Turnova tamtéž. S sebou si přibalte jídlo a pití na celý den, dobré oblečení (podle počasí), skautský kroj, 100 Kč + prak, který si vyrobíš na schůzce. 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Registrace - VČASNÉ UHRAZENÍ PŘÍSPĚVKŮ!

Nová středisková trička