Vánočka a připomenutí registrace pro rok 2019.

Vánočka.
V neděli 23. 12. v 9:15 hodin se sejdeme na vlakové zastávce Turnov město. Odtamtud se vypravíme společně s 2DO na každoročním výpravu přes Český ráj. Po cestě ozdobíme pár stromků dobrotami pro lesní zvěř a až dorazíme na Ostrov, uspořádáme tradiční oddílovou vánočku, na které nebude chybět soutěž o nejlepší vánoční cukroví, kdo bude mít možnost, tak i o nejlepší vánoční bramborový salát, sklízení plodů buřtovníku a nakonec si vyměníme dárek. Poté se vypravíme na náměstí Českého ráje, kde celá akce skončí, v cca 17:00 hodin. Na náměstí proběhne jedna ze střediskových, a možná i městských, tradic. Budeme rozdávat Betlémské světélko při živém betlémů a zpěvu střediskového sborečku.
S sebou: teplé oblečení, kroj, svačinu, dárek pro tajného přítele, 20 Kč, soutěžní cukroví, případně salát, nebo obojí, kdo bude chtít, tak lucerničku na Betlémské světlo, něco málo na ozdobení stromku pro zvěř a hlavně jeden dárek pro tajného přítele.

PŘIPOMÍNÁME A ZNOVU PUBLIKUJEME PŘÍSPĚVEK O REGISTRACI, JELIKOŽ AKTUÁLNÍ STAV PLATEB JE ŽALOSTNÝ!
Rok se s rokem sešel a je to tu, Registrace 2019! Registrace bude letos velice přehledná a vše budete mít pod palcem na jednom místě. Nejdůležitější je tento ODKAZZDE se budete registrovat a zároveň bude moct sledovat, zda vaše platba proběhla úspěšně. 
Když si otevřete již zmíněnou stránku, tak stačí pouze zadat prvních šest čísel z vašeho rodného čísla a křestní jméno. Po zadání se vám ukáže ona osudná stránka, kde naleznete letošní částku za člena, váš variabilní symbol pro platbu a číslo bankovního účtu střediska. Po 25. 11. 2018 budeme moct na této samé stránce sledovat, zda je daná platba platná či nikoli. Nezapomeňte, že platba musí přijít nejpozději do 6. 1. 2019, jinak již nebudete moct být členem našeho oddílu a tím pádem se už nebudete moci účastnit naší oddílové činnosti. 
S jakoukoliv otázkou či nejasností se nebojte obrátit na oddílový mail 4cho@skaut.cz, nebo rovnou na vůdce oddílu tinky@turnov.org.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Registrace - VČASNÉ UHRAZENÍ PŘÍSPĚVKŮ!

Informace k táboru (poslední aktualizace 16.6.)