Web v novém kabátu.

Náš web se po čtyřech letech oblékl do nového kabátu. Nezměnil se pouze vzhled, ale i přehlednost, a všechny funkce zůstávají stejné. A jaké jsou ty nejdůležitější?
Počítačová verze.


















1: Zde naleznete postranní panel. Je to víceméně rychlý přístup do našeho oddílového kalendáře, pro  časy schůzek, archiv příspěvků a kontakty.
2: Když kliknete na lupu, tak díky ní můžete prohledat web a pomocí klíčového slova najít hledanou informaci.
3: Pod číslem tři se asi nachází jedna z největších předností našeho webu. Po rozkliknutí a vyplnění vašeho mailu budete dostávat e-mailová oznámení o novinkách na webu a tak se nikdy už nestane, že by vás nějaký příspěvek případně minul.
Mobilní verze.
4: Zde se nachází staronová funkce. Klasické řazení stránek. Pod názvy družin (MedvědiVlciDivočáci a Pulci) naleznete klasické informace o družinkách, následuje náš oddílová kalendář, který si nezapomeňte přidat do svých kalendářů. Na našem oddílovém DISKu je prostě vše. Od fotek z táborů a akcí, až po důležité dokumenty. Poté je ikonka další.., pod kterou se ukrývá nová stránka kontakty a odkaz na střediskové stránky.
5: Na posledním bodě se jednoduše zobrazují příspěvky. Nově se ukazuje pouze pár vět a tak příspěvek nezapomeňte vždy rozkliknout. Buď kliknutím na nadpis a nebo na nápis další informace. Příspěvky můžete sdílet a nebo rovnou komentovat.
Dalším plusem nového vzhledu webu je také nový vzhled jeho mobilní verze. 
Je principiálně stejná jako verze pro počítače, a tak práce s ní je mnohem příjemnější a jednodušší. Proto pod bodem 1 najdete opět postranní panel. Na bodě dva opět vyhledáte pomocí klíčového slova hledanou informaci a tak dále.

Doufáme, že se vám nový web líbí a že pro vás bude ještě víc užitečný.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Registrace - VČASNÉ UHRAZENÍ PŘÍSPĚVKŮ!

Nová středisková trička