VLCI - rádcovský kurz Male Strom (RKMS)

Ahoj Všem,
jsme rádi, že jste se přihlásili na Rádcovský kurz Malý strom.  Nezadržitelně se nám blíží první víkend, a proto posílám důležité informace. Zahajovací a ukončovací víkend jsou pro absolvování kurzu velmi důležité a prakticky povinné. Zatím si bez účasti na nich úspěšné  absolvování kurzu moc představit nedovedu.

Pro jistotu přikládám další termíny kurzu:
4.-6. března 2016 - Chata Sokolka - Hrabětice,
17.-19. června 2016 - Tábořiště Skokovy
Mezi nimi čtyři celodenní setkání v Turnově a jeho okolí v termínech:
20. března 201617. dubna 20168. května 2016 a 5. června 2016

Čeká nás zimní víkend v termínu 4.-6.3.2016. Místo konání je chata Sokolka v Jizerských horách, nedaleko Bedřichova.

Sraz je v 15.00 před nádražím ČD v Turnově, kde od Vás vybereme lyže a lyžáky – pojedou autem. Zbytek batohů si samozřejmě odnesete na vlastních zádech. Pojedeme vlakem do Rychnova, potom autobusem do Janova a s dalším přestupem se dostaneme prakticky k chatě.
V sobotu nás čeká sportovní část, kdy budete moci vyrazit buď na běžky, nebo na sjezdovku – podle toho co Vám je bližší. Sjezdovat budeme na Severáku, který je nedaleko. Kdo půjde na sjezdovku, nechť si vezme o 280,-Kč více a nezapomene členskou kartu Junáka, případně jinou kartu s fotkou a věkem!
Návrat je v neděli 6.3. v 16.39 do Turnova, kde si opět vyzvednete svoje lyže.

S sebou každý bude mít:
Věci zabalené v batohu, obvyklé na zimní víkendovku. Páteční svačinu a večeři, karimatku, spacák, ešus a lžíci, boty na přezutí do chaty, čelovku, nebo jinou baterku. Na sebe skautský kroj. Kromě toho si vezměte šátek na hry, zápisník, tužku a 500,- Kč na účastnický poplatek kurzu. Nezapomeňte si přibalit chuť poznávat nové věci a dobrou náladu…

V případě dotazů mě můžete kontaktovat na emailu:  stanislav.sefr@skaut.cz



Pěkný víkend.
Stanislav Šéfr - Standa

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Brigáda a Vyzvědač

Květen – na co se můžeme těšit?

Informace k táboru (poslední aktualizace 16.6.)