Zářijové aktuality

Hlavní a zásadní změny, které nastanou v září, je čas schůzek, a to zejména schůzek Divočáků. Také nastane pár změn ve vedení oddílu.
Schůzky Divočáků budou přesunuty na pátek od 15:30 do 17:00 hodin, mohou ještě nastat změny v časech, protože jejich rádcové Jelen a Ufon budou přes týden v Praze na vysokých školách. Také od září budou mít divočáci oficiálně nového rádce, a to Radka.
Další změna ve vedení oddílu bude ta, že stávající zástupce oddílu Krab, bude od září vůdcem 4. chlapeckého oddílu. Stávající rádce divočáků Ufon, bude jedním ze dvou zástupců oddílu a druhým zástupcem oddílu bude Tinky, který se stará o oddílový web.
Na web byla přidána i jedna nová užitečná funkce. Když sjedete prstem na vašem touchpadu a nebo kolečkem vaší myší kousek dolů pod termíny schůzek, které se nacházejí v pravém sloupečku, naleznete políčko s textem "SLEDUJTE AKTIVITU POMOCÍ MAILU".
Když zde zadáte váš mail, budou Vám automaticky chodit upozornění o novinkách na našich webových stránkách, takže Vám už nikdy nic neuteče. Přidávám zde i screemshot.
Také na web byla přidány do seznamu stránek tři nové stránky. Každá družina má jednu stránku a budou zde časem veškeré informace o družině a dalši. Nyní je to pouze v beta verzi, ale do září bude vše vylepšeno.
Abychom do začátku školní roku vkročili správnou nohou, tak se vypravíme na kolech na Krčku, což je naše středisková chata v Krčkovicích, v pátek 4.9.2015 do soboty 5.9.2015. Předpokládaný sraz bude v 18:00. Veškeré informace budou doplněny. 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Registrace - VČASNÉ UHRAZENÍ PŘÍSPĚVKŮ!

Nová středisková trička